Title Image

Business

At starte op og drive virksomhed i Tyskland kan være kompliceret.

Det kan være fristende at tænke at det tyske marked ligner det danske, fordi Danmark og Tyskland på mange områder ligner hinanden. Og der er bestemt mange lighedspunkter – men der er endnu flere forskelle, når det kommer til regler, love og bestemmelser, told og skat og kulturspørgsmål.

Vi gør det nemt!

Med den rette hjælp er Nordtyskland nemt at komme til, og nemt at arbejde ud fra, når du vil have succes i Tyskland. Business Tyskland giver din virksomhed tysk ekspertise på dansk og hjælper med at undgå faldgruberne fra dag 1.

Business Tyskland er dit netværk af dansktalende virksomhedsrådgivere fra det nordtyske område. Vores eksperter hjælper dig med at komme ind og få succes på Danmarks største eksportmarked.

Vi gør tyske love og paragraffer, kulturelle forskelle og markedsmekanismer let forståelige på dansk.

Det koster ikke noget at spørge os til råds. Men det kan være rasende dyrt at lade være.

Hvor hårdt kan man egentlig slå sig på det tyske marked?

Rigtig hårdt, er vi nødt til at sige – desværre af erfaring. For selvom de to nabolande på mange områder ligner hinanden, så er regelsættet markant anderledes i Tyskland, det samme er kulturen og sproget er selvfølgelig en opgave i sig selv.

Men samtidig er Tyskland et spændende marked med enorme muligheder, hvis man forbereder sig godt. Og det er her, at Business Tyskland kan hjælpe danske virksomheder – tysk viden og ekspertise, kombineret med dansktalende eksperter med en fælles kulturforståelse.

Vi står klar til at guide dig til succes i Tyskland

Schleswig-Holsten er porten til Tyskland og det tyske marked. Kig forbi til en kop kaffe og oplev samtidig delstaten med den højeste livskvalitet i Tyskland.

Business Tyskland hjælper danske virksomheder med at navigere optimalt i det tyske marked med udspring fra det skønne og Danmarksnære Schleswig-Holsten.

Vi taler og forstår dansk og vi forstår danskere.

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med alle spørgsmål og opgaver der ligger og venter i forhold til etablering, analyse, økonomi og udvikling af markedet. Business Tysklands eksperter giver danske virksomheder dansk tryghed – i Tyskland!

Er du klar til opstart i Tyskland? Så kontakt os sammen skaber vi resultater.