BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN Rechtsanwälte Partnerschaft - Business Tyskland
Læs om danske advokat og notar ydelser i Tyskland.
tysk advokat, kontrakter, selskabsret, M&A, fast ejendom, dansk rådgivning
14073
page-template-default,page,page-id-14073,page-child,parent-pageid-12783,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN Rechtsanwälte Partnerschaft

Advokater / notarer

Hauke Wulf: Født 1966, uddannet som forlagsøkonom, jurastudium (cand. jur. fra Hamborg Universitet 1996) og fuldmægtig i Hamborg, Flensborg, Kiel og Aarhus. Advokat siden 2000 i Hamborg, Aarhus og København, siden 2014 hos BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN.

 

Hauke Wulf er ansvarlig for BROCK MÜLLER ZIEGENBEINS Danish Desk. Haukes klienter er hovedsageligt danske virksomheder, som er aktive i det tyske retsområde eller som planlægger at blive det. Hauke rådgiver særligt områderne fast ejendom inklusive finansiering, selskabsret, M&A, samt forhandler og udformer kontrakter indenfor dansk-tysk handel. På baggrund af hans forretningsmæssige, samt sproglige og kulturelle kendskab og viden understøtter Hauke ligeledes tyske virksomehder med deres projekter i Danmark.

 

Hauke har arbejdet i en af de førende danske internationalt orienterede advokatfirmaer i København i ti år og har ledsaget diverse dansk-tyske transaktioner indenfor området fast ejendom og M&A. Han er samtidig del af et stort professionelt netværk i Danmark og Tyskland.

Rådgivningområder
  • Fast ejendom
  • Finansiering
  • Selskabsret
  • M&A
  • Danish Desk

Kontakt

Hauke Wulf

Ballastkai 5
D – 24937 Flensburg

Mail: hauke.wulf@bmz-recht.de

Fon: + 49 461 144 33 – 21

Se de sidste arrangementer som BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN har deltaget i med oplæg.