BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN Rechtsanwälte Partnerschaft

Advokater / notarer

Hauke Wulf: Født 1966, uddannet som forlagsøkonom, jurastudium (cand. jur. fra Hamborg Universitet 1996) og fuldmægtig i Hamborg, Flensborg, Kiel og Aarhus. Advokat siden 2000 i Hamborg, Aarhus og København, siden 2014 hos BROCK MÜLLER ZIEGENBEIN.

 

Hauke Wulf er ansvarlig for BROCK MÜLLER ZIEGENBEINS Danish Desk. Haukes klienter er hovedsageligt danske virksomheder, som er aktive i det tyske retsområde eller som planlægger at blive det. Hauke rådgiver særligt områderne fast ejendom inklusive finansiering, selskabsret, M&A, samt forhandler og udformer kontrakter indenfor dansk-tysk handel. På baggrund af hans forretningsmæssige, samt sproglige og kulturelle kendskab og viden understøtter Hauke ligeledes tyske virksomehder med deres projekter i Danmark.

 

Hauke har arbejdet i en af de førende danske internationalt orienterede advokatfirmaer i København i ti år og har ledsaget diverse dansk-tyske transaktioner indenfor området fast ejendom og M&A. Han er samtidig del af et stort professionelt netværk i Danmark og Tyskland.

Rådgivningområder
  • Fast ejendom
  • Finansiering
  • Selskabsret
  • M&A
  • Danish Desk

Kontakt

Hauke Wulf

Ballastkai 5
D – 24937 Flensburg

Mail: hauke.wulf@bmz-recht.de

Fon: + 49 461 144 33 – 21