SETOFF Marketing er et ”grænseoverskridende” reklamebureau, der arbejder henover den dansk-tyske grænse med udgangspunkt i både Flensborg og Kolding. Vi løser primært opgaver indenfor Business-to-Business og kommunikation for virksomheder og organisationer i Sydjylland og Nordtyskland.

Bureauet blev stiftet i 2004 og indehaves af Johannes Schröder, Jesper Ellegård og Flemming Vernager – alle med mere end 25 års erfaring i reklamebranchen. Vi er sammensat af både danskere og tyskere, og vi har derigennem og qua vores erfaring et indgående kendskab til begge kulturer og til markedsforholdene.

SETOFF Marketing samarbejder med en række organisationer og virksomheder, der har til formål at hjælpe danske virksomheder med at etablere sig og drive forretning i Tyskland. Derudover er vi medlem af DTIH, Dansk-Tysk Industri & Handelsklub.

En god start på det tyske marked kræver rådgivning fra erfarne fagfolk, der forstår den tyske mentalitet, kender markedet og reglerne indgående – og har de rette kontakter. SETOFF kan tilbyde netop dét.

Vores ydelser

Kontakt

SETOFF Marketing

www.setoff.dk

Sdr. Havnegade 34
DK-6000 Kolding

Kontakt: Johannes Schröder

Mail: johannes@setoff.dk

Mobil: +45 20 61 67 03

Se de sidste arrangementer som SETOFF Marketing har deltaget i med oplæg.