Tysk investeringsfradrag

apr 27, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Virksomheder med en egenkapital på op til 235.000 EUR og virksomheder, som udarbejder en overskudsopgørelse og som har et overskud på højst 100.000 EUR kan i Tyskland danne investeringsfradrag til anskaffelser i kommende regnskabsår. Dette betyder, at 40%, max. 200.000 EUR, til planlagte anskaffelser skattemæssigt kan angives forud.

Ved fuld udnyttelse betaler man i fradragsåret ingen skat på indkomster op til 200.000 EUR.

Således er det muligt at foretage en skattemæssig styring. Fra 2016 er det ikke længere nødvendigt at bevise hensigten med investeringen og at angive investeringens funktion – det giver en større planlægningsfrihed.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Benjamin J. Feindt, Steuerberater og partner
Steuerberatersozietät tyskrevision|TR Steuerberater

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]