Ny rapport om insolvens i Europa

aug 10, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Creditreform har publiceret rapporten “Corporate insolvencies in Europe, 2015/16”.

Rapporten undersøger den økonomiske stabilitet af virksomheder i Europa med fokus på insolvens og hvilke følger dette har. Især for små og mellemstore virksomheder er det vigtigt at kende til risici, som kan opstå ved handel med virksomheder udenfor de egne landegrænser.

Af rapporten fremgår det, at Europa indenfor det sidste år har haft en stabil opadgående økonomisk trend. Derudover er antallet af insolvenser i Tyskland faldet og i Danmark er antallet uændret.

Er du interesseret i at læse hele rapporten, finder du den her på engelsk.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Sven Torben Hanisch, kreditoplysninger & inkasso
Creditreform Flensburg Hanisch KG[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]