tyskrevision prækvalificeret som konsulent til programmet strategisk kompetenceudvikling hos Væksthus Syddanmark

sep 22, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Væksthus Syddanmark tilbyder et skræddersyet udviklingsprogram til Region Syddanmarks vækstvirksomheder. Det indeholder 4 forskellige spor, som leverer løsninger, som virksomheder har behov for til at skabe vækst.

tyskrevision er p.t. den eneste tyske virksomhed som er prækvalificeret som rådgiver på området ”målrettet strategieksekvering”. Dette spor giver ledere værktøjer til at udvikle konurrencedygtige strategier og omsætte dem til værdiskabende handlinger.

I nogle tilfælde er der mulighed for finansiering af omkostninger til rådgivning ved etablering på det tyske marked.

Læs mere om Strategisk Kompetenceudvikling på væksthus Syddanmarks hjemmeside.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Benjamin J. Feindt, Steuerberater og partner
Steuerberatersozietät tyskrevision|TR Steuerberater[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]