Mød Schleswig-Holstein på EXPO Real 2016 i München

okt 4, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Fra den 4. til den 6. oktober kan du møde Schleswig-Holstein på EXPO REAL i München. På europas største B2B ejendoms- og finansieringmesse finder du internationale størrelser indenfor alle brancher – fra ide og konception over finansiering og realisering hen til markedsføring, drift og brug. 24 deltagere er med på den slesvig-holstenske fællesstand, som organiseres af WTSH Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH.

”På EXPO REAL 2016 præsenterer Schleswig-Holstein sig sammen med Hamburg som en stærk og attraktiv region”, siger Reinhard Meyer, minister for økonomi, erhverv, infrastruktur og teknologi i Schleswig-Holstein. ”Kombinationen af Hamborgs erhverskraft og Schleswig-Holsteins erhvervsarealer er en særlig forbindelse, som gør regionen særdeles interressant for virksomheder og investorer.” ”Derudover er er det nordtysketilbud særdeles bredt”, tilføjer WTSH direktør Bösche. Der er alt lige fra moderne erhvervsarealer, arealer med udviklingspotentiale og perfekt beliggenhed med hurtig forbindelse til infratrukturen, attraktive hotelplaceringer i turismeområderne hen til områder med mulighed for innovative bolig-, kontor- og erhvervskoncepter ved vandet eller midt i byen.

På den slesvig-holstenske fællesstand i hal B2, Stand 330 informerer erhvervsfremme, pjoketudviklere og kommuner over tre dage om ejendom, arealer og akutelle projekter. Ved siden af WTSH repræsenteres regionen af Wirtschaftsregion NORDGATE GmbH og erhvervsfremmeforeningerne fra Kiel, Lübeck, Nordfriesland, Plön og Rendsburg-Eckernförde. Hertil kommer forskellige projektudviklere, entrepreneurer og udbydere.

Ved den traditionelle nordtyske reception, onsdag den 05.10. klokken 16:00 byder Schleswig-Holsteins erhvervsminister, Reinhard Meyer velkommen sammen med Hamburgs senator for byudvikling, Dr. Dorothee Stapelfeld. Og der er rig mulighed for interessante samtaler ved typisk regionalt fingerfood og ægte nordisk flair.

Det er den 14. gang Schleswig-Holstein og Hamburg har en fælles stand på en af de vigtigste europæiske messer for erhvervsejendom og investering. ”Vi har et tæt og pålideligt samarbejde på mange områder”, understreger erhvervsminister Meyer. ”Derudover byder begge nordtyske delstater ikke kun på interessante fremtidsperspektiver p.g.a. den direkte adgang til Østersøen og beliggenheden tæt på Skandinavien, men også fordi der er planer om mange spændende ejendomsprojekter.” Fra den 4. til den 6. oktober 2016 har EXPO REAL gæster mulighed for at få mere at vide i hal B2 ved stand 330.

 

Download tysk pressemeddelelse[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14229″ qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]