Hvad er Transfer Pricing?, 08. november 2016 i Padborg

nov 8, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Dantax afholder sammen med Sønderjyllands Revision og ITD – brancheorganisation for den danske vejgodtransport et seminar om transfer pricing.

At tale om afregningspriser og -vilkår er og bliver en varm kartoffel hos mange virksomhedsejere med aktiviteter i flere lande. For hvordan har myndighederne tænkt sig, at vi i praksis skal definere en markedspris, hvor denne ikke findes?

Vores erfaring er, at dialogen oftest bliver meget teknisk og uhåndterbar. Med afsæt i praktiske erfaringer fra såvel Tyskland som Danmark giver vi et bidrag til at få emnet håndteret nemt. Udover ”Transfer-Pricing” orienterer vi også om andre faldgruber, som danske virksomheder oplever i forhold til deres tyske datterselskaber.

 

Tid: 08.11.2016 – kl. 13:00-16:00

Sted: ITD, Lyren 1, 6330 Padborg

Program og tilmelding se her.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14476″ alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]