Arbejdsskadeforsikring i Tyskland

nov 15, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Tyske ansatte behøver ikke egen forsikring for at arbejde i Tyskland. Arbejdsskadeforsikringen i det tyske system omfatter den ”umiddelbare vej til og fra stedet for arbejdet”. Kun uheld på den direkte vej til og fra arbejdspladsen er omfattet. Den, der gør et svinkeærinde uden for den mest egnede vej, er derfor ikke dækket.

Forsikringen omfatter personskader og –sygdomme. Forsikringen dækker skadestilfælde og betaler for sygebehandling, rehabilitation, sygedagpenge og evt. pension. Ved dødsfald udbetales der også pension til børn og familiemedlemmer. Skader på ting er ikke omfattet.

Berufsgenossenschaft er ikke en frivillig forsikring, men en selvejende organisation under statens opsyn. Den blev etableret i 1885.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Dr. Lars Eriksen, skattekonsulent internationale forhold
DANTAX Steuerberatungsgesellschaft mbH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]