Skattemæssige og juridiske spørgsmål ved e-handel i Tyskland, 17. november 2016 i Flensburg

nov 17, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Den 17. november 2016 inviterer IHK Flensburg til arrangementet: “Parat til det dansk-tyske marked”, som denne gang handler om “Potentiale i grænseoverskridende e-handel”.

Der er fortsat stor vækst i tysk e-handel og det tyske marked med over 80 millioner potentielle kunder udgør et kæmpe potentiale for danske virksomheder. For at have succes på det tyske marked er det vigtigt at have kendskab til gældende tyske regler om skat og jura.

Benjamin J. Feindt belyser i workshoppen “Gældende lovgivning og betingelser” på skattemæssige forhold ved e-handel i Danmark og Tyskland.

Du kan læse mere om arrangementet her: IHK Flensburg

Det er muligt at tilmelde sig online: Tilmelding[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14349″ alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]