Tyskland – Skat for feinschmeckere, 22. november 2016 i København

nov 22, 2016

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Tyskland er Danmarks største samhandelspartner. Mange virksomheder er allerede på markedet, andre strømmer dertil. Ud over opgaver ifm. etableringen findes der ganske særlige skattemæssige problemstillinger, som der tilbydes løsninger på.

Dantax, Tysklands førende revisionsvirksomhed inden for skatteforhold mellem Danmark og Tyskland, afholder seminar for revisorer, advokater og ledende regnskabsmedarbejdere om de nyeste udviklinger inden for dette område.

Dagsordningen følger!

Tid: 22.11.2016 – kl. 13:00-17:00

Sted: Dansk Tysk Handelskammer Kongens Nytorv 26, 3. sal, 1050 Kbh. K

Tilmeld dig her![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14476″ alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]