Loksys G|A|S finder salgspartner via EEN-database

feb 27, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Enterprise Europe Network fører internationale virksomheder sammen

Siden dette års begyndelse samarbejder det slesvig-holstenske Loksys G|A|S GmbH i Mölln med det hollandske Wilbert Trading BV. Loksys sælger GPS-baserede sikrings- og lokaliseringssystemer til fragtcontainere til søtransport og til køretøjer, som i tilfælde af bestemte hændelser udløser alarm – for eksempel, når en container bliver åbnet eller når den afviger fra en given rute. Wilbert Trading BV sælger bl. a. rulletrailere, fragt- og skiftecontainere og tilsvarende containertrucks. Ud over hovedsædet i det hollandske Maassluis har virksomheden også depoter i Rotterdam og i det belgiske Antwerpen.

Gennembruddet under søgningen efter en international salgspartner lykkedes for Loksys ved hjælp af Enterprise Europe Network (EEN) Hamburg Schleswig-Holstein. Netværket, som dækker hele Europa, blev grundlagt af Den Europæiske Kommission i 2008 for at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med internationaliseringen. Det byder på for størstedelens vedkommende gratis hjælp ved etableringen af forretningsmæssige, teknologiske og projektorienterede partnerskaber, og med afdelinger i mere end 60 lande er netværket det største af sin slags i Europa.

Et af EEN’s mest succesfulde instrumenter er dets omfattende kooperationsdatabase, hvor virksomheder kan søge efter egnede kooperations- og teknologipartnere i hele Europa og endda uden for dets grænser. Efter at Loksys var blevet optaget i denne database, blev Wilbert Trading BV fra Holland opmærksom på denne virksomhed med hovedsæde i Mölln. EEN’s regionale kontaktpersoner i Holland og i Slesvig-Holsten etablerede hurtigt og ubureaukratisk den direkte kontakt, så den gensidige salgsaftale kunne blive undertegnet i januar 2017.

www.een-hhsh.de  www.loksys-gas.com  www.wilbert-trading.eu[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Kontakt:
WTSH – Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]