Hjertelig velkommen til to nye medlemmer i ekspertnetværket

mar 1, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Business Tyskland siger hjertelig velkommen til Provinzial Agentur i Joldelund og Der Wohnexperte fra Handewitt. Vi glæder os over de to nye medlemmer, som udvider ekspertnetværket med to nye brancher.

Hos Provinzial Agentur i Joldelund rådgiver Ralf Althüser om forsikringer, risikovurderinger og produktansvarsforsikringer.

Henrik Manewald, indehaver af Der Wohnexperte, tilbyder sammen med sit team udlejning af ejendomme til erhverv og privat, salg af fast ejendom, husforvaltning af fast ejendom og vurdering af ejendomme.

Dette betyder, at Business Tyskland fremover kan tilbyde en mere omfattende rådgivning til danske virksomheder, som vil eksportere til Tyskland eller etablere sig syd for grænsen.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][/vc_column][/vc_row]