Velkommen til Sydslesvig!

mar 6, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Hvis Du personligt eller med Dit selskab flytter til Schleswig-Holstein finder Du et stort og aktivt dansk mindretal, som i dagligdagen lever den danske kultur og iden­ti­tet. Spredt over hele Schleswig-Holstein forefindes der 46 skoler heraf to med gym­na­sieaf­de­ling og 57 dagsinstitutioner. Den Danske Kirke i Sydslesvig omfatter 30 dans­ke menigheder i Schleswig-Holstein.

I Schleswig-Holstein forefinder Du dermed en bred forståelse for dansk kultur og medarbejdere der både taler dansk og tysk. Disse fordele forefindes ikke i andre tyske delstater![/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Ulrike Otter, Rechtsanwältin (tysk advokat)
Sozietät Jensen Emmerich Rechtsanwälte und Notare[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]