Det ægte Nord på Cebit 2017 – Et forumsprogram i topklasse, 20.-24. marts 2017 i Hannover

mar 20, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det ægte Nord præsenterer sig også i år på Cebit fra den 20. – 24. marts. På Slesvig-Holstens fællesstand (Hal 5, standnummer F38), som er organiseret af WTSH, er 21 virksomheder og institutioner fra Slesvig-Holstens IT-branche repræsenteret. I år  sætter vi fokus på forumsprogrammet. Under overskrifterne „Digital dagsorden – Løsninger for erhvervslivet“, „Innovationsdag“, „Digital dagsorden – Løsninger for kommuner“ og „Digital transformation“ kan besøgere få omfattende information og opleve nyttige, praksisnære løsninger til deres daglige forretningsprocesser. Den 20.03.2017 fortæller Oliver Bartl fra MAC IT-Solutions GmbH om, hvordan virksomheder kan fremtidssikre deres ERP-systemer, især med henblik på den voksende E-Business. Sascha Leichsenring fra BALVI GmbH informerer den 22.03.2017 om E-Dokumentmappen og om integrationen af forskellige faglige processer i en forvaltnings arbejdsgang. Under overskriften „Digital transformation“ præsenterer Manfred Gahl fra Brainware Systems GmbH i Ellerau den 23.03.2017 de vigtigste succesfaktorer for indføringen af ERP-software. Derudover er der et foredrag om automatiserede, moderne, helstøbte forvaltningsprocesser. Alle foredrag er gratis og en tilmelding er ikke påkrævet. Det samlede program og udstillerlisten kan findes under: https://wtsh.de/cebit2017.  Kontaktperson: Maike Schwarz (schwarz@wtsh.de) Tlf.: +49 431 66666-825.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14825″ img_size=”medium” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]