Top erhvervsklima for etablering i Schleswig-Holstein

apr 10, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Syd for den dansk-tyske grænse ligger delstaten Schleswig-Holstein, som byder på et top klima for virksomheder, en opblomstrende middelstand og et attraktivt opstartsklima. Dette tiltrækker også danske virksomheder og viser, at der er gode grunde til at etablere sig i Nordtyskland.

Ehvervsklimaet i Schleswig-Holstein præges postitivt af en lav erhvervsskat, moderate priser for ejendom og byggegrunde, et moderne støttelandskab og fordelagtige lønomkostninger. Disse attraktive egenskaber genspejles i et stigende antal af etableringer i 2015. Især kvalificeret rådgivning ved søgning af støtte, målrettet udveksling af teknologi og viden ved etablering og opbakning af uformelle netværk styrker delstatens opstartsklima. Dertil kommer, at Schleswig-Holsteins erhvervslandskab er præget af små og mellemstore virksomheder, som er særdeles innovationsorienterede og investerer i forskning og udvikling. Mange virksomheder i Nordtyskland er meget specialiserede, international succesrige, ofte førende på verdensmarkedet og findes i lukrative nicher og vigtige fremtidsbrancher.

Hvis Schleswig-Holstein for dig og din virksomhed lyder som det rigtige sted til at starte på det tyske marked, er du velkommen til at deltage i arrangementet ”Etablering i Tyskland – på dansk” i Vissenbjerg den den 04. maj 2017. I samarbejde med Udvikling Assens inviterer Business Tyskland til Tysklandsmesse, hvor du kan møde eksperter og rådgivere, der deler deres praktiske erfaringer med dig og lærer dig vejen ind på det tyske marked. I forskellige spor kan du blive klogere på tysk skat og lovgivning, salg og eksport, forsikringer, støttemuligheder og kreditoplysninger eller markedsføring, kommunikation og kulturelle forskelle.

Ud over inspiration og gode råd om det tyske marked, kan du

  • møde vores tyske eksperter, der taler dansk og har mange års erfaring med etablering i Tyskland,
  • gennem vidensformidling og dialog få svar på dine spørgsmål og hjælp til mulige problemer,
  • brainstorme med andre, som har interesser for eller erfaringer med det tyske marked,
  • tage konkret viden, praktiske oplysninger og et personligt netværk med hjem.

 

Tid og sted:
04. maj 2017 fra kl. 14.00
Centrovice
Damsbovej 11
5492 Vissenbjerg

 

Tilmelding skal ske senest til den 28.04.2017 kl.12.00. Deltagelse er gratis.

 

Læs mere om Tysklandsmesse i Vissenbjerg.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][/vc_column][/vc_row]