„Schleswig-Holstein – porten til det tyske marked”

apr 19, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]I EU-kommissionens seneste årsberetning om industriens konkurrenceevne indenfor EU placerer Danmark sig i top 5 og får tilskrevet en ”høj og yderligere tiltagende konkurrenceevne”. Alligevel er udviklingen indenfor eksport for tiden tilbageholdende. Her er Danmarks lille samfundsøkonomi afhængig af efterspørgelsen fra handelspartnerne, specielt fra Tyskland. Schleswig-Holstein, som nordligste tyske delstat, byder på enestående perspektiver for danske virksomheder og er for mange virksomheder porten til det tyske marked.

Virksomheder som vil høre nærmere om eksportmuligheder og chancerne på det tyske marked, er hjertelig velkommen til arrangementet ”Schleswig-Holstein – porten til det tyske marked” i Aarhus den 01.06.2017. I to ud af fem workshops kan interesserede få sparring med specialister om følgende emner:

  • Skat
  • Jura
  • Erhvervsfremme
  • Finansiering /Støtte
  • Salg/Marketing/Kommunikation/Personale

 

Brug Schleswig-Holstein som porten til det tyske marked og få mere at vide om de muligheder en attraktiv placering i delstaten tilbyder.

Se programmet og tilmeld dig gratis her.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Nicole Wallmann, placeringskonsulent
WTSH – Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]