Tysklandsmesse | Etablering i Tyskland på dansk, 04. maj 2017 i Vissenbjerg

maj 4, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”14787″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=””][vc_single_image image=”14790″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]At få foden ind på det store tyske marked indebærer en del udfordringer. I samarbejde med Udvikling Assens kan du i arrangementet ”Etablering i Tyskland – på dansk” møde eksperter og rådgivere, der deler deres praktiske erfaringer med dig og lærer dig vejen ind på det tyske marked. I forskellige spor kan du blive klogere på tysk skat og lovgivning, salg og eksport, forsikringer, støttemuligheder og kreditoplysninger eller markedsføring, kommunikation og kulturelle forskelle.

Erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo fra Udvikling Assens og Business Tyskland byder velkommen og du får et hurtigt overblik over den slesvig-holstenske økonomi. Derefter starter sporene, hvor du har mulighed for at tilmelde dig til tre spor indefor følgende emner:

 • Kommunikation og markedsføring
 • Jura
 • Skat og revision
 • Kreditoplysninger og inkasso
 • Erhvervsfremme
 • Salg og eksport
 • Forsikringer

 

Ud over inspiration og gode råd om det tyske marked, kan du

 • møde vores tyske eksperter, der taler dansk og har mange års erfaring med etablering i Tyskland,
 • gennem vidensformidling og dialog få svar på dine spørgsmål og hjælp til mulige problemer,
 • brainstorme med andre, som har interesser for eller erfaringer med det tyske marked,
 • tage konkret viden, praktiske oplysninger og et personligt netværk med hjem.

 

Tid og sted:
04. maj 2017 fra kl. 14.00
Centrovice
Damsbovej 11
5492 Vissenbjerg

 

Tilmelding skal ske senest til den 28.04.2017 kl.12.00.
Deltagelse er gratis.

Download flyer som PDF.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]