For virksomheder med visioner – Schleswig-Holstein, nøglen til vækst

jun 26, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]At træffe de rigtige afgørelser for en virksomhed kræver visioner.

I brochuren “For virksomheder med visioner – Schleswig-Holstein, nøglen til vækst” kan du læse om fordele som det nordlige Tyskland byder på for din virksomhed og dit forhavende og hvilke fakta der taler for Schleswig-Holstein.

På 32 sider får du blandt andet tips og vigtige oplysninger om virksomhedsetablering og –beskatning i Tyskland, men også informartioner om støttemuligheder, klynger og netværk i Schleswig- Holstein og ydelser som WTSH tilbyder. Er du interesseret? Så kan du downloade brochuren som PDF eller bestille den gratis på WTSH hjemmesiden  eller via telefon +49-431-66 66 6-8 71.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]WTSH – Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]