Tips til din egen oktoberfest

sep 19, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Tiden for årets oktoberfest er inde. Har du ikke mulighed for at være med i festlighederne i München er et godt alternativ at invitere vennerne forbi til en privat oktober fest. Den rigtige øl til anledningen må naturligvis ikke mangle.

I Tyskland findes omkring 1.000 bryggerier, som leverer omkring 7.000 forskellige øl. Der er altså nok at vælge i mellem. Hvis du selv vil hente din øl i Tyskland kan vi anbefale nogle af de nordligere bryggerier.

Flensburger Brauerei er kendt for et godt ”PLOP”. Den klassiske FLENS Pils med en udsædvanlig krydret aroma eller Flens Weizen (hvedeøl) med en frisk og frugtig smag passer perfekt til din oktober fest (www.flens.de).

Lidt længere mod syd i Marne findes Dithmarscher Privatbrauerei Karl Hinz. Dithmarscher Dunkel er en traditionsrig øl som bliver brygget efter de originale principper fra det 16. århundrede og er ligeledes en spændende øl til din oktoberfest (www.dithmarscher.de).

Skal øllen komme fra Bayern tilbyder det lille bryggeri Brauerei Rittmayer i Franken et spændende sortiment. Landbier, Kellerbier, Weizen er klassikere, men bryggeriets spændende nye øl runder sortimentet godt af. Eksempelvis Rittmayer BITTER 42, der beskrives som ”det endegyldige svar på spørgsmålet om en ægte pilsner” eller Rittmayer Summer 69 som er en Weizen – Ale specialitet og beskrives som en øl til enhver lejlighed (www.rittmayer.de)

Dresscode: Dirndl & Lederhose!

Connecting Markets GmbH og Business Tyskland fortæller gerne mere om mangfoldigheden i det tyske bryggerilandskab og bringer danske virksomheder tættere på aktørerne i Tyskland.

SKÅL og god fest[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Camille Markussen, salgs- og eksportspecialist
Connecting Markets GmbH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]