Det koster ikke at gøre noget!

nov 27, 2017

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Placer overskudslikviditet i Sydbank Tyskland

I et lavrentemiljø med lav eller negativ rente stiller mange virksomheder spørgsmålet: Hvor skal jeg placere overskudslikviditeten? “Hvis man lader pengene stå på kontoen, koster det”, forklarer Dirk Appel, erhvervsrådgiver i Sydbank Tyskland.

Med investeringsformen “Sydbank Firmen Exklusiv” har erhvervskunder et effektivt og samtidig meget fleksibelt instrument til investeringsbeløb over € 500.000.

Mindst 50% af det samlede beløb investeres i Sydbank Tysklands formueforvaltning. Det resterende beløb placeres på en daglig tilgængelig aftaleindlånskonto med en forrentning på 0,25% p.a. Her kan kunden til enhver tid råde over beløbet og kontoen kan integreres i det bestående eBanking system.

Formueforvaltningen gør brug af værdipapirinvesteringer, der forvaltes af Sydbank, hvorved risikovilligheden altid bestemmes af kunden. ”Ved investering af overskudslikviditet anbefaler vi altid den konservative strategi. Her er aktieandelen meget lav”, forklarer Thomas Beck, Private Banker i Sydbank Tyskland og tilføjer: ”Fordelen ved vores tilbud er, at man kan undgå negative renter og at kunden efter behov helt eller delvist kan trække på likviditeten og kan forvente et positivt renteafkast. ”

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sydbank Tysklands Private Banking afdeling på tlf. +49 461 8602 8753[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Sydbank A/S[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]