Vi rører på os i Business Tyskland

jun 13, 2019

Vi har en nyhed vi gerne vil dele med jer!

Hos Business Tyskland starter vi sommeren ud med at byde velkommen til ny formand og ny næstformand. Vores nye ledelse består af formand Dr. Ludwig Allkemper og næstformand Johannes Schröder.

Ludwig er advokat og har 20 års erfaring med dansk-tyske retsforhold, grænseoverskridende etableringer, finansiering af virksomheder og transaktioner. Han er desuden en erfaren speaker, og er bl.a. også formand i Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub, afdeling vest. Johannes er medindehaver af SETOFF Marketing og har mere end 25 års erfaring med markedsføring. Han har boet og arbejdet i Danmark i 25 år og beskæftiger sig især med projekter på tværs af den dansk-tyske grænse. Sammen vil Ludwig og Johannes tage roret for Business Tysklands videre vækst.

 

Ledelsen er ny, men visionen er den samme.

Med ny ledelse er det altid fristende at bruge frasen ”vi går nye tider i møde”, men det gør vi egentligt ikke. Vi fortsætter det gode arbejde med at hjælpe danske virksomheder der vil etablere sig eller eksportere til Tyskland. Vores mission er stadig at gøre denne opstart eller overgang så gnidningsfri og succesrig som muligt. Vi vil også fremover inspirere, skabe gunstige relationer og sikre positiv fremdrift i regionens erhvervsliv.

Vi er et tværfagligt netværk af dansktalende eksperter, der gennem vidensdeling og samarbejde gør etableringen i Tyskland nemmere og fremmer eksporten fra Danmark til Tyskland. Og det bliver vi ved med.

 

Hvad der ændres fremover, er farten.

Ludwig og Johannes går til opgaven med det klare formål at styrke Business Tyskland og dets virke, og åbne døren til det tyske marked for endnu flere danske virksomheder. Der er stort potentiale i det tyske marked – ikke kun for de store eller grænsenære. Vi vil sprede budskabet om, at det med den rette rådgivning er meget mere ligetil, end man måske går og tror.

Vi hjælper dig på vej. Uanset størrelse, produktkategori og mål, så står vi til rådighed. Hos Business Tyskland får du et stærkt kvalificeret team, der hjælper dig over dørtærsklen til Tyskland og leder dig trygt i havn med din forretning.

 

Du kan lære mere om vores nye ledelse her:

Dr. Ludwig Allkemper: ludwig.allkemper@sydbank.dk

Johannes Schröder: www.setoff.dk, johannes@setoff.dk

 

Vil du lære mere om dine muligheder i Tyskland? Eller har du brug for rådgivning? Så kontakt os her på siden, så finder vi sammen en løsning der passer til dig.