Webinar: Etablering i Tyskland – de første skridt (part I)

mar 7, 2022

Se eller gense Thorsten Manewald fra tyskrevision fortælle om kulturen og spillereglerne i Tyskland. Du får et første indblik i de udfordringer og de muligheder, du typisk vil møde, når du etablerer og driver virksomhed i Tyskland. Hør blandt andet om de forskellige etableringsformer og registrering af selskaber.

Indlægget var en del af webinaret “Etablering i Tyskland – de første skridt” fra november 2021. Foruden Thorsten Manewalds fra tyskrevision bidrog andre medlemmer fra Business Tyskland ekspertnetværket til webinaret. Disse vil også snart være at finde som blog-indlæg på business-tyskland.de.

Spørg altid Business Tyskland, inden du går i gang

Business Tyskland står altid til din rådighed, hvis du har ambitioner om at indtage det tyske marked, oprette en webshop eller bare er nysgerrig på, om Tyskland kunne være noget for dig. Ring til Business Tyskland på +45 2061 6703 og aftal et uforpligtende møde. Du kan også kontakte os på kontakt@business-tyskland.dk.

Du kan selv blive en del af Business Tyskland

Hjælper du i dag danske og skandinaviske virksomheder med etablering og drift i Tyskland, og kunne du tænke dig selv at blive en del af Business Tyskland, så er vi altid åbne for ansøgninger om medlemskab inden for udvalgte kategorier. Ring eller skriv til os, så tager vi gerne et uforpligtende møde.

Klik her for at downloade præsentationen