Webinar: Etablering i Tyskland – de første skridt (part II)

mar 15, 2022

Nu kan du se eller gense Andree Paulien fra Union-Bank AG fortælle om tyske bankkonti, betalingsmuligheder i Tyskland og pengeoverførsler henover den dansk-tyske grænse. Indlægget var en del af webinaret “Etablering i Tyskland – de første skridt” fra november 2021. Ud over Andree Paulien bidrog også Thorsten Manewalds fra tyskrevision med et indlæg. Thorstens indlæg kan du også finde her i bloggen.

Spørg altid Business Tyskland, inden du går i gang

Business Tyskland står altid til din rådighed, hvis du har ambitioner om at indtage det tyske marked, oprette en webshop eller bare er nysgerrig på, om Tyskland kunne være noget for dig. Ring til Business Tyskland på +45 2061 6703 og aftal et uforpligtende møde. Du kan også kontakte os på kontakt@business-tyskland.dk.

Du kan selv blive en del af Business Tyskland

Hjælper du i dag danske og skandinaviske virksomheder med etablering og drift i Tyskland, og kunne du tænke dig selv at blive en del af Business Tyskland, så er vi altid åbne for ansøgninger om medlemskab inden for udvalgte kategorier. Ring eller skriv til os, så tager vi gerne et uforpligtende møde.