Webinar: Webshop i Tyskland (part I)

mar 22, 2022

Se eller gense Franz Larsen fra River Online og Johannes Schröder fra SETOFF Marketing fortælle om det tyske online marked og markedsføring af webshops i Tyskland. Indlægget var en del af webinaret “Webshop i Tyskland” fra januar 2022. De øvrige oplæg i webinaret finder du inden længe også her i bloggen.

Business Tyskland står i øvrigt altid til din rådighed, hvis du har planer om at tage livtag med det tyske marked, oprette en webshop eller i det hele taget er nysgerrig på, om Tyskland kunne være noget for dig. Hjælper du selv danske virksomheder med etablering og drift i Tyskland, er vi også altid åbne for ansøgninger om medlemskab.

Ring til Business Tyskland på +45 2061 6703 og aftal et uforpligtende møde. Du kan også kontakte os på kontakt@business-tyskland.dk.